Qmusic zaterdag 3 september live vanaf het stand in Scheveningen

Qmusic komt zaterdag 3 september live vanaf het stand in Scheveningen tijdens ‘Live on the Beach‘. Daar zullen veel grote artiesten optreden tijdens het ‘Grootste Zomerfeest van Nederland‘. Tijdens het zomerfeest, dat gepresenteerd wordt door Domien Verschuuren, treden onder anderen Snelle, Meau, VanVelzen, Flemming, Antoon, Kraantje Pappie en Guus Meeuwis op.

Foto: Qmusic

Daarnaast maken de Qmusic-deejays, waaronder Tom van der Weerd & Bram Krikke en Joey van der Velden vanaf 12:00 ’s middags tot 24.00 uur ’s nachts hun programma’s. Dit doen ze vanuit een mobiele studio op het Scheveningse strand.

Het is niet de eerste keer dat Qmusic vanaf een externe locatie live radio maakt. Zo was de radiozender deze zomer drie dagen live te horen vanaf Tomorrowland, was er tijdens Koningsdag een live-uitzending vanaf Paleis Noordeinde, zonden Mattie Valk en Marieke Elsinga eerder uit vanaf een bouwplaats en Domien vanaf een tropisch zwemparadijs. [RadioWereld.NL]