Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sander Hoogendoorn: “3FM speelt een beetje de vermoorde onschuld”

Volgens Sander Hoogendoorn speelt zijn oude werkgever 3FM een beetje de vermoorde onschuld nu. Dit zegt de deejay tegen het ANP. “Uiteindelijk hebben zij ons van die programma’s afgehaald. Dan kun je niet verwachten dat iedereen blijft.

Foto: Ben Houdijk

Dinsdag werd bekend dat Hoogendoorn samen met Frank van der Lende de overstap maakt van 3FM naar Radio Veronica. Dat kwam voor 3FM als een verrassing, want beide heren hadden al een plek gekregen in de nieuwe programmering.

3FM-zenderbaas Menno de Boer zei dinsdag het ‘jammer’ te vinden dat Hoogendoorn en Van der Lende alsnog vertrekken, maar geruchten gaan dat het station ‘not amused’ was van het besluit van de deejays. Eerder zouden ze hebben aangegeven aan boord te blijven.

BnnVara gaf aan dat beide deejays geholpen hebben om 3FM en de omroep verder op de kaart te zetten.

Wraak- of haatgevoelens heeft Hoogendoorn niet richting zijn oude werkgever, ondanks dat het besluit om hem uit de ochtend te halen rauw op zijn dak viel. “Dankbaar voor meer dan 10 mooie jaren bij BnnVara en 3FM”, schrijft hij dat ook op Instagram.

Hoe 3FM de lege plekken in de nieuwe programmering gaat opvullen, wordt later bekendgemaakt. Hoogendoorn en Van der Lende zijn vanaf oktober te horen op Radio Veronica. [Radiowereld.NL]

3 reacties

 1. 3 FM is ten dode opgeschreven niemand kan dit zinkende schip nog redden 2 % luisterdichtheid zelfs de hond gaat ervan janken .
  En het gelieg van BNN VARA we zitten in een stijgende lijn bij hun zelf zeker ?
  De belastingbetaler zal blij zijn als eindelijk de stekker eruit wordt getrokken.
  Hoeveel miljoenen worden er nog ingepompt eer de overheid eens gaat ingrijpen ?

 2. Als mannelijke discjockeys bij NPO 3FM vertrekken, dan komen er weer plekken vrij in de programmering, om meer vrouwelijke discjockeys een kans te geven. Maak uiteindelijk van NPO 3FM een radiostation met alleen vrouwelijke discjockeys. En zorg ervoor dat de discjockey-ploeg voor de helft bestaat uit personen met een migratieachtergrond.

  1. Waarom de publieke omroep moet gewoon op de schop dat linkse beleid kost de belastingbetaler al genoeg .
   Ze kunnen die FM frequentie van 3 FM beter verkopen aan de hoogste bieder niemand zal 3FM missen op FM behalve die goedbetaalde programma makers zelf laat ze allemaal maar wat anders gaan doen in de zorg is er werk genoeg voor die schreeuwers .
   2 % luisterdichtheid en het meeste geld van alle zenders krijgen en nog is het niet genoeg en grote puinhoop.
   Hopelijk komt er eens een echte Rechtse Regering die het hele zooitje bij de geldverslindende Publieke Omroep gaat veranderen .
   2 Radio Zenders en 2 TV Netten is meer dan zat.