Zoek
Sluit dit zoekvak.

Audify lanceert de Audify Academy

Audify start in oktober 2022 met de ‘Audify Academy’. De marketingorganisatie, die zich inzet voor meer en beter geluid, zal onder deze noemer een e-learning opleiding starten. Audify wil hiermee bijdragen aan de ambitie om het audiodomein verder te professionaliseren.

Audify werkt daarvoor samen met enkele media- en audiospecialisten om de opleidingsmodules samen te stellen, met NIMA accreditatie. De cursist volgt elke gekozen module via een e-learing platform en bepaalt dus zelf wanneer, waar en in welk tempo. De Audify Academy biedt ook een plek voor professionals, bijeenkomsten waar iedereen met elkaar de nieuwste inzichten over de werking van audio kan delen.

Liedewij Hentenaar, directeur Audify: ”Als je weet wat er speelt en hoe audio werkt dan pas kun je alle kansen in audioreclame benutten. Er gebeurt nu zoveel in de audiowereld dat wij marketeers en reclameprofessionals moeten helpen.

Audify brengt alle audiokennis en vakmensen bij elkaar zodat zij zich professioneel kunnen verrijken. We zijn er trots op dat iedereen werkzaam in het communicatievakgebied deze audio-opleiding kosteloos kan volgen. Audify organiseert en financiert de audio academy.” [RadioWereld.NL]