Eva Cleven gestopt met Club Cleven op 3FM

Eve Cleven is niet langer meer te horen op NPO 3FM met ‘Club Cleven’ op zaterdagavond. Eind vorige maand zwaaide ze al af, maar opmerkelijk blijft Club Cleven gewoon nog overeind in de nieuwe programmering.

Foto: video still Youtube

The Rumors are true”, bekende Cleven bij haar afscheid. “Dit is mijn laatste show op 3FM. Ik weet niet of jullie vrienden hebben die naar een feestje komen en eigenlijk niet in de gaten hebt dat ze weer weg zijn gegaan. Dat is de Houdini en dat doe ik nu even. Ik maak er nog een gekke knalavond van en dan ben ik pleite. Zo gaat het soms.

Cleven was sinds september 2020 te horen op 3FM met Club Cleven, een programma met een actuele mix van wat er op een moderne dansvloer te horen is. Lowlands’ X-Ray, clubavonden in TivoliVredenburg, Encore in De Melkweg, maar af en toe ook een feesttent in Limburg: Cleven covert samen met de luisteraar het Nederlandse uitgaansleven.

Voordat Cleven aan de slag ging als deejay bij 3FM was ze al werkzaam bij 3voor12. Ook maakte ze programma’s op FunX. Daarnaast won ze de Marconi Award voor Aanstormend Talent 2016 en de Philip Bloemendal Prijs 2016.

Waarschijnlijk blijft Club Cleven tot het eind van het jaar geprogrammeerd staan. In januari start Justin Verkijk een nieuw danceprogramma op 3FM. [RadioWereld.NL]