Lars Boele, Edwin Noorlander en Cain Slobbe vast in het weekend op Qmusic

Lars Boele, Edwin Noorlander en Cain Slobbe zijn vanaf deze week vast onderdeel van de weekendprogrammering bij Qmusic. Vanaf zaterdag (9 september) zijn ze elk weekend met hun eigen show te horen bij de landelijke radiozender.

Foto: Qmusic

Lars Boele
Lars Boele luidt de zaterdag- en zondagavond in van 18 tot 21 uur, met op de zaterdag het welkbekende Foute Uur. In 2014 maakte hij zijn landelijke debuut bij Qmusic, waar hij bijna twee jaar te horen was. Vanaf 2017 presenteerde Boele de ochtendshow van 100% NL. Sinds de zomer van 2019 is hij al veel te horen geweest op Qmusic als invaller en vanaf 10 september vaste prik op de zaterdag- en zondagavond. Hiermee is het tijdslot dat open was sinds het gedwongen vertrek van Jordi Warners weer definitief ingevuld.

Foto: Qmusic / Ben Verveld

Edwin Noorlander
De zondagavond wordt de vaste plek van Edwin Noorlander. Sinds de zomer van 2021 springt hij al regelmatig in bij verschillende shows op Qmusic. Vanaf 11 september is hij met zijn eigen show elke zondagavond te horen van 21 tot 24 uur, de oude plek van Martijn Biemans.

Foto: Qmusic / Ben Verveld

Cain Slobbe
Een nieuw gezicht is de 19-jarige Cain Slobbe. Hij won de laatste editie van het Q-College, het interne opleidingstraject van Qmusic waar zowel Marieke Elsinga als Kai Merckx en Joost Swinkels ooit zijn gestart. Onlangs maakte hij al een paar proefprogramma’s en vanaf 9 september is Slobbe elke vrijdagnacht te horen van 0 tot 2 uur.

Foto: Qmusic / Ben Verveld

Roland Snoeijer, programmadirecteur Qmusic: “De een krijgt zijn eerste eigen show, de andere twee zitten al jaren in het vak, met alle drie een liefde voor het maken van radio. Lars en Edwin hebben in de afgelopen jaren bewezen enorm goede radiomakers te zijn en Cain is een aanstormend talent waar we nog veel van zullen horen. Met deze dj’s is het weekend weer op volle sterkte!

Onlangs kondigde Qmusic ook al nieuwe danceshows aan op zaterdagavond en -nacht. [RadioWereld.NL]