NPO 3FM heeft nieuwe audiovormgeving (audio)

Op NPO 3FM is deze week een deel van de nieuwe programmering gestart. Rob Janssen en Wijnand speelman presenteren de nieuwe ochtendshow ‘Rob & Wijnand en de Ochtendshow’, Timur Perlin het vernieuwde lunchprogramma ‘Requestival’, Eddy Keur hangt vrijdag de slingers op met ‘Keur in de Middag’ en 3FM-deejays Jamie Reuter en Olivier Bakker volgen met ‘De AvondVrijdagShow’.

Om de vernieuwingen kracht bij te zetten heeft 3FM de slogan veranderd naar ‘We Want More’ en een nieuw vormgevingspakket gemaakt, passend bij de aangescherpte muziekkoers van de jongerenzender. De jingles en nieuwsvormgeving zijn geüpdatet met een positieve en energieke sound die aansluit bij de doelgroep van 3FM. Olivier Bakker (NPO 3FM) en Deborah de Groot (bekend als voice-over van diverse reclamespots)  zijn de nieuwe zenderstemmen.

Het jinglepakket is door Top Format gemaakt, de nieuwsvormgeving heeft NPO 3FM zelf geproduceerd. [RadioWereld.NL]