Search
Close this search box.

Ster van het Laapersveld naar Media Park

De Ster is na ruim 40 jaar verhuisd van het Laapersveld naar het Media park. Het nieuwe pand is te vinden op de vierde verdieping van het Mediacentrum aan het Joop van den Endeplein 1 in Hilversum.

Stichting Etherreclame (Ster) zit nu naast Bar Boon en de grote studio’s. In dit gebouw komen verschillende kleine en grote mediabedrijven onder één dak.

Het bedrijf beheert de reclameruimte op de kanalen van de Nederlandse publieke omroep. Ster draagt haar reclame-inkomsten af aan het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap, die deze op haar beurt gebruikt voor de financiering van de publieke omroep.

Ster: “Na ruim 40 jaar kantoor te hebben gehouden in het Ster-pand aan het Laapersveld heeft Ster besloten om te verhuizen naar het Media Park. Eén van de belangrijkste redenen is om dichter bij onze partners van de publieke omroep te werken. Daarbij is het Media Park een inspirerende omgeving met veel faciliteiten die mooie voordelen biedt.” [RadioWereld.NL]

Foto: mediapark.nl