Duizend Euro Dubbelhit weer 4 weken lang op Sky Radio

Sky Radio is maandag van start gegaan met een nieuwe editie van het spelletje ‘Duizend Euro Dubbelhit’. Zoals de naam al doet vermoeden kunnen luisteraars 1000 euro winnen als er twee keer achter elkaar een hit van dezelfde artiest te horen is.

De Duizend Euro Dubbelhit werd in februari 2020 geïntroduceerd op Sky Radio en is een afgeleide van Superstar Cash dat het station ook regelmatig speelt. Inmiddels is de Duizend Euro Dubbelhit aan haar vierde editie toe.

Het principe is simpel: deelnemers dienen op de rode knop in de Sky-app te drukken zodra zij twee keer achter elkaar een hit van de Superstar van de dag horen. En dat kan meerdere keren per dag, maximaal drie keer, gebeuren. Aan het eind van elke dag wordt per spelronde een winnaar getrokken die 1000 euro krijgt.

Het spel wordt tot en met vrijdag 28 oktober elke werkdag tussen 9 en 17 uur gespeeld op Sky Radio. De artiesten waarvan in de eerste week dubbelhits worden gedraaid zijn: Pink (dinsdag), Lady Gaga (woensdag), Dua Lipa (donderdag) en Coldplay (vrijdag). Een overzicht van de overige weken is op de site van Sky Radio te vinden. [RadioWereld.NL]