Mark Labrand tekent bij als stationvoice bij Sky Radio

Sky Radio en Mark Labrand gaan hun samenwerking verlengen met drie jaar. Labrand tekende in september 2019 voor het eerst als stationvoice bij het non-stop muziekstation. De deejay combineert zijn inspreekwerk voor Sky Radio met zijn eigen radioprogramma op Radio 538, waar hij iedere werkdag tussen 14.00 uur en 16.00 uur te horen is.

Foto: Sky Radio

Mark Labrand: “Het is heel bijzonder om als stem een bijdrage te kunnen leveren aan zo’n prachtige zender als Sky. De afgelopen drie jaar zijn voorbijgevlogen en ik ben blij dat we er nog drie jaar aan vast kunnen plakken.”

Uunco Cerfontaine, Radio Director Sky Radio: “Ik ben blij dat Mark Labrand ook de komende jaren onze stationvoice zal zijn. Mark is een echte vakman met een bijzonder prettige stem die het feelgood gevoel van Sky Radio perfect neerzet.” [RadioWereld.NL]