Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gerard Ekdom compleet verrast door 30-jarig jubileum

Het was dubbel feest bij Radio 10. Gerard Ekdom maakte maandagmorgen zijn 1000ste radioprogramma ‘Ekdom In De Morgen’ op Radio 10. En daarnaast is het maandag 30 jaar geleden dat hij zijn allereerste radioprogramma maakte op 28 november 1992.

Foto: Twitter / Gerard Ekdom

Ekdom was 14 jaar oud en mocht op de lokale radio van De Bilt/Bilthoven (Stilob radio) twee uur lang op zaterdagmiddag zijn eigen radioprogramma maken. Dat werd “Rommeldebom, met Gerard Ekdom”.

Dat gevoel wat ik toen kreeg, de adrenaline, de muziek, het hier en nu, de zendingsdrang, de sfeer, het werd een verslaving. Ik was gewoon op de radio! Nu zijn we 30 jaar verder en kruipt dat gevoel van toen nog altijd dagelijks door mijn aderen. Het was een lange en fantastische reis die hopelijk nog lang niet zal eindigen!

Gerard Ekdom werd tijdens zijn 30-jarig jubileum compleet verrast door familie en vrienden. Gerard kreeg van zijn collega’s twee ballonnen.

En er werd ook een leuke video gemaakt met mooie woorden van de vader van Ekdom, Jeroen van Inkel, Fred Siebelink, Paul van der Lugt, Nicole Ekdom, Koop, Michiel Veenstra, Jurre Bosman, Rob Stenders en tot slot John de Mol. De beelden zijn hier op Facebook te zien. [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Radio 10 (@radio10nl)