Search
Close this search box.

Veel aandacht voor WK in Langs de Lijn op NPO Radio 1

Tijdens het WK voetbal is er iedere dag ‘NOS Langs de Lijn En Omstreken’ (in het weekend NOS Langs de Lijn) op NPO Radio 1 met het laatste WK-nieuws, updates en live verslag van wedstrijden van het Nederlands elftal en andere WK-duels. Van de overige WK-duels die niet binnen de programmering vallen, zijn er geregeld flitsen van de wedstrijd te horen.

NOS-commentatoren Andy Houtkamp, Ragnar Niemeijer, Mark Kloostra, Chris Wobben, Krijn Schuitemaker, Richard van der Made en Jan Vincent van Zuiden doen verslag van alle voetbalwedstrijden. Daarnaast nemen presentatoren samen met analisten als Hedwiges Maduro, Sjors Ultee, Andries Jonker en Leonne Stentler in de studio de wedstrijden door. ’s Avonds zijn er speciale reportages van verslaggevers Eline de Zeeuw en Jan Kees van der Kun.

Naast de radio-uitzendingen op NPO Radio 1 maakt de NPO ook een WK podcast. Tijdens het WK wordt iedere dag nagepraat en alweer vooruit gekeken in de NOS Voetbalpodcast. In het stadion – vlak na de wedstrijd – of elders in Qatar nemen de NOS-Oranjewatchers, -commentatoren en presentatoren Arno Vermeulen en/of Jeroen Stekelenburg de laatste uitslagen, ontwikkelingen en het laatste nieuws door. [RadioWereld.NL]