18-jarige Lars van Dijk volgt Marcel de Vries op bij RADIONL

De jongste ochtenddeejay van Nederland maakt vanaf maandag (12 december) zijn opwachting op de regionale radio. Lars van Dijk gaat de ochtenduren op RADIONL voor zijn rekening nemen met de “SoWieSo-ochtendshow“. De dan 18-jarige Lars neemt de uren over van Marcel de Vries, die na 16 jaar vertrekt bij de zender om aan de slag te gaan bij de publieke digitale zender Sterren NL Radio.

Foto: RADIONL

Mijn opa had vroeger thuis de illegale radiozender Early Bird, dus vroeg opstaan zit in de genen. De muziek uit die tijd ken ik, als jong broekie, dus ook”, aldus Lars. “Dit, in combinatie met de hits van nu zijn de ingrediënten van de nieuwe SoWieSo-ochtendshow. En natuurlijk genoeg gekkigheid, interactie met de luisteraars en de vaste- vrienden-van-de-show maakt dat de ochtend om zal vliegen“.

Directeur RADIONL Nico Silvius: “Lars is als 16-jarige student bij ons terechtgekomen als stagiair. Wat meteen opviel was dat hij een radio hart heeft en maar één ding wilde… radio maken. En dan het liefst met Nederlandstalige muziek. Een unieke radiomaker in zijn soort die bij RADIONL de kans krijgt om zich de komende jaren te ontwikkelen tot dé ochtendradio-man van Nederland“.

De afgelopen weken was Lars al regelmatig als invaller te horen op de Volkszender. [RadioWereld.NL]