Radio 538 betaalt weer rekeningen van luisteraars

In een nieuwe editie van ‘Hierrr Met Je Rekening‘ vergoedt Radio 538 weer de meest uiteenlopende rekeningen van luisteraars. Een grote miskoop? Of een gekke hobby? Geen rekening is te gek, zolang er een opvallend verhaal achter zit. De actie start maandag 16 januari en is twee weken lang te horen op Radio 538. Elk uur wordt een nieuwe naam genoemd.

Foto: Radio 538

Als de naam van de inzender door één van de deejays wordt genoemd, heeft deze luisteraar een kwartier de tijd om naar de studio te bellen. Lukt dat? Dan betaalt 538 de rekening. Lukt het niet? Dan worden de kosten van de rekening uitbetaald aan de luisteraar die als eerste in de uitzending komt.

Hierrr Met Je Rekening is tot en met vrijdag 27 januari elke werkdag tussen 07.00 en 19.00 uur te horen op 538 en te volgen via de site van 538. Rekeningen kunnen tot en met donderdag 26 januari 17.00 uur ingestuurd worden via de 538-site.

Normaal gesproken is Hierrr Met Je Rekening onderdeel van de ochtendshow van Wietze de Jager en Klaas van der Eerden. Daarin wordt elke werkdag om 8.45 uur een rekening van een luisteraar betaald. [RadioWereld.NL]