Terug van weggeweest: de Ekdom in de Morgen Winter BBQ

Na twee jaar afwezigheid organiseert Gerard Ekdom weer een speciale Winter BBQ. Dit jaar vindt de ‘Ekdom in de Morgen Winter BBQ’ plaats op vrijdag 10 februari in SnowWorld Zoetermeer. Ekdom, Evelien de Bruijn en Henk Blok presenteren de ochtendshow van Radio 10 die dag dan ook live vanuit de sneeuw.

Foto: video still Youtube

Onder het genot van een lekker ontbijtje van de barbecue en live muziek kunnen luisteraars van Radio 10 aanwezig zijn bij de Ekdom in de Morgen Winter BBQ. Om erbij te zijn kunnen luisteraars zich aanmelden via de website van Radio 10.

De laatste keer dat de Ekdom in de Morgen Winter BBQ werd georganiseerd was in 2020. Toen was de Winter Efteling de locatie waar het evenement georganiseerd werd. [RadioWereld.NL]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *