Zoek
Sluit dit zoekvak.

BBC programma van Jamie Cullum ook bij Sublime

Jamie Cullum vanaf zondag 2 april met zijn ‘The Jazz Show‘ wekelijks te horen zijn bij Sublime. Het radioprogramma van Jamie Cullum, die hij maakt voor BBC Radio 2, is nu ook iedere zondag van 21:00 tot 22:00 uur te horen bij het Nederlandse radiostation.

Jamie Cullum, één van de meest gedraaide jazzartiesten bij Sublime, toont in zijn programma zijn liefde voor alle soorten jazz en muziek die geworteld is in de jazz, van de legendarische jazzplaten en artiesten uit het verleden tot de toekomst. Met live sessies en gasten van over de hele wereld. De zanger is met vier miljoen verkochte albums nu de meest succesvolle Britse jazzartiest ooit.

Sander de Heer, tijdelijke parttime Station Manager van Sublime: “Jamie heeft met zijn naam en kennis toegang tot een enorme schat aan anekdotes en verhalen die hij in zijn carrière heeft opgedaan. Ook wordt hij vanuit zijn rol als artiest en deejay veel benaderd en getipt op de nieuwste internationale artiesten in de jazzscene, die hij een podium geeft in zijn programma ‘The Jazz Show’. Dit is een mooie toevoeging op de zondagavond in combinatie met Dutch Jazz, waar Rolf Delfos en Bart Wirtz de Nederlandse jazz onder de loep nemen.”[RadioWereld.NL]