Radio Veronica komt zaterdag met Bruce Springsteen Top 40

Bruce Springsteen staat zaterdagavond voor de tweede keer deze week voor zijn stadiontour met The E Street Band in de Johan Cruijff Arena. Dat viert Radio Veronica met een speciale Bruce Springsteen Top 40.

‘Dancing In The Dark’, ‘I’m On Fire’, ‘Born In The USA’, ‘Glory Days’, ‘Human Touch’ en ‘Streets Of Philadelphia’, het is zomaar een greep uit de vele hits die ‘The Boss’ gemaakt heeft. Er zijn er dan ook meer dan genoeg om een complete Top 40 mee te vullen. En dat is precies wat Radio Veronica zaterdag gaat doen. Speciaal voor iedereen die onderweg is naar zijn concert of gewoon thuis van zijn hits wil genieten.

De Bruce Springsteen Top 40 is zaterdag tussen 15 en 19 uur te horen op Radio Veronica. Luisteraars kunnen via Facebook hun favoriete Springsteen-plaat doorgeven die niet mag ontbraken in de lijst. [RadioWereld.NL]

3 reacties

  1. Ik kijk er naar uit, maar op korte termijn zou een Tina Turner Top40 ook geweldig zijn!