NPO 1 extra gratis in alle zenderpakketten van Ziggo

Ziggo verhuist de reclamevrije televisiezender ‘NPO 1 extra‘ vanaf 4 juli van de Plus- en Movies & Series XL-pakketten naar alle zenderpakketten. Dat betekent dat deze tv-zender van de publieke omroep vanaf dan gratis beschikbaar is voor alle Ziggo-klanten.

De zender is te vinden op kanaal 81. Via internet was NPO1 extra al gratis te bekijken door iedereen.

De zender NPO 1 extra staat ook wel bekend als een feelgoodzender. NPO 1 extra zendt programma’s uit die door de omroepen uit het publieke bestel zijn gemaakt. Het grootste gedeelte van deze programma’s komt uit de archieven van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Denk aan klassiekers zoals Ook Dat Nog, Villa Felderhof, Kopsijkers en TV Show Op Reis.

Daarnaast zijn overdag de programma’s van NPO Radio 1 in beeld en geluid te volgen via NPO1 extra. [RadioWereld.NL]