Zoek
Sluit dit zoekvak.

100% NL neemt luisteraars mee in de Tijdmachine

100% NL nodigt haar luisteraars deze week uit voor een reis terug in de tijd met ‘De 100% NL Tijdmachine’. Vanaf maandag (17 juli) tot en met vrijdag (21 juli) herbeleeft het radiostation de jaren 70, 80, 90 en 00’s met de sterren van toen, nostalgische momenten en hits van onder andere Rob de Nijs, Doe Maar en Guus Meeuwis.

Foto: 100% NL

Week vol nostalgie
Legendarische televisiepersoonlijkheden als André van Duin en Henny Huisman en muzikanten zoals Jim Bakkum en Getty Kaspers, zangeres van Teach-in, brengen een bezoek aan de 100% NL studio in Naarden.

Van maandag tot en met vrijdag staat er elke dag een ander decennium in de schijnwerpers met bijbehorende hits en iconische jeugdhelden. Waarbij maandag wordt afgetrapt met de swingende jaren 70.

Barry Paf Show vanuit de caravan
Dinsdag wordt een zeer bijzondere dag. Dan wordt de Barry Paf Show uitgezonden vanuit de caravan van jeugdhelden Bassie & Adriaan. Tot slot sluit ‘De 100% NL Tijdmachine’ vrijdag vanaf 17 uur de week af met een muzikale Top 25.

Het belooft een legendarische week te worden, aldus Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: ”Iedere dag stappen we met luisteraars in en gaan naar een decennium uit het verleden. We beleven het nieuws opnieuw, gasten die toen hot waren brengen een bezoek aan de 100% NL studio en natuurlijk draaien we de beste muziek van Nederland uit die periode.” [RadioWereld.NL]