Nieuwkomer Financial News Radio maakt eerste plannen bekend

Financial News Radio heeft met succes een kavel op de veiling voor FM-frequenties gewonnen en lanceert in het najaar een nieuw radiostation in Nederland. Het station zegt een fris radioconcept te gaan brengen, dat gericht is op het informeren van het jonge publiek met betrekking tot financieel nieuws en zakelijke ontwikkelingen.

De veiling van FM-frequenties, georganiseerd door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, trok veel belangstelling van prominente mediabedrijven. Na een intensieve biedingsstrijd kwam Financial News Radio als een van de winnaars uit de bus. Deze overwinning betekent een belangrijke mijlpaal voor het radiostation, dat een uitgebreid bereik zal hebben om zijn hoogwaardige programma’s naar een breed publiek te brengen.

Als Station Manager is Jeremie Godreche aangesteld om het radiostation te leiden. “Een ervaren radioprofessional uit Frankrijk. Godreche heeft een indrukwekkende staat van dienst in de mediabranche en brengt zijn expertise en passie voor radio over naar de Nederlandse markt.” Met zijn aanstelling benadrukt Financial News Radio zijn toewijding om een buitengewone luisterervaring te bieden aan het Nederlandse jonge publiek.

Jeremie Godreche reageerde enthousiast op zijn benoeming als Station Manager en de lancering van het nieuwe radiostation. Hij zei: “Ik ben opgetogen en klaar om de Nederlandse markt te veroveren met een nieuw radioconcept. Financial News Radio zal een verfrissende benadering bieden van financieel nieuws en zakelijke inzichten, en ik kijk ernaar uit om onze luisteraars te betrekken en te informeren.

Het radiostation gaat dit najaar van start en is dan beschikbaar op FM-frequenties in grote delen van Nederland alsmede via DAB+. Daarnaast zal het station ook online te beluisteren zijn via livestreams en mobiele apps, zodat luisteraars gemakkelijk toegang hebben tot de uitzendingen, waar ze zich ook bevinden. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Ik denk niet dat deze zender in de lucht gaat komen. Drie nieuwszenders in Nederland zijn niet haalbaar. En het bestaat ja niks, een nieuwszender bouw je niet in een paar weken op. Interessant dat in vergelijking deze kavel redelijk goedkoop was. Toch was het voor KINK nog steeds te duur…. DPG heeft redelijk veel betaald voor hun twee netten, blijft nog Mediahuis over. Ik denk dat ze dit frequentiepakket zullen gaan kopen. Veel succes Herbert^^