Stefan Stasse roept luisteraars op te helpen

Stefan Stasse presenteert vanaf maandag 24 juli tijdens zijn radioprogramma ‘De Staat van Stasse‘ het zomerformat ‘De Meldkamer’ op NPO Radio 2. En daarvoor roept hij de hulp van de luisteraars in.

Foto: Stijn Ghijsen

Volgens de presentator is het principe heel simpel. “Heb je iets te melden, meld het dan. Ben je op zoek naar iemand, geniet je van je vakantie aan de Costa del Sol of van je hiketocht door de bergen, heb je een nieuwe liefde of niet essentiële meldingen die toch het vermelden waard zijn?

Dus wie iets heeft meegemaakt in binnen -of buitenland, die kan dat doorgeven aan ‘De Meldkamer‘. Dat kan via de NPO Radio 2 app of via 0800 – 11 22. De leukste meldingen zijn van maandag tot en met donderdag tussen 20 en 22 uur te horen op NPO Radio 2. [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stefan Stasse (@stefanstasse)