Zoek
Sluit dit zoekvak.

Toekomst Wietze de Jager bij Radio 538 nog onduidelijk: “Daar voeren we gesprekken over”

Het is nog altijd onduidelijk wat Wietze de Jager in de toekomst gaat doen bij Radio 538. Sinds de deejay begin juni afzwaaide in de ochtend, is hij niet meer te horen geweest op de radiozender. Als het aan 538 ligt, keert De Jager na de zomer gewoon weer terug in de programmering.

Foto: video still

We willen Wietze graag behouden bij Radio 538 en voeren daar momenteel gesprekken over”, zo laat een woordvoerster van Talpa Network weten aan RadioWereld.NL. “Waar en in welke vorm Wietze vanaf het nieuwe radioseizoen te horen is, maken we later bekend!

De Jager zelf had er begin juni ook alle vertrouwen in dat hij terugkeert op de radiozender. “We zijn in gesprek over de toekomst, maar dat gaat zeker goed komen“, beloofde tijdens zijn laatste uitzending.

Samen met Klaas van der Eerden presenteerde De Jager anderhalf jaar lang de dagelijkse ochtendshow op Radio 538. In april werd duidelijk dat het radiostation de stekker uit het programma ging trekken. De deejay had aangegeven niet te weten of hij na zijn huidige contract nog door wil met de ochtend, mede omdat hij voor de vierde keer vader wordt.

Tim Klijn, Niels van Baarlen, Rick Romijn en nieuwslezer Florentien van der Meulen maakten de overstap van Radio Veronica om de nieuwe 538 Ochtendshow te presenteren. Momenteel zijn zij met vakantie om begin augustus weer terug te keren. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Ik weet wel een plek voor hem op 538 tijdens de lunchuren
    Dan kan Coen Swijnenberg terug naar de doordeweekse middag ipv Frank dane.