Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gerard Ekdom viert vijfjarig jubileum op Radio 10 met bloemen

Gerard Ekdom zit deze week precies vijf jaar bij de zaak. En daarom trakteert de ochtenddeejay van Radio 10 komende vrijdag (25 augustus) op bloemen. Wie die dag als beller in de uitzending komt tijdens ‘Ekdom in de Morgen’ krijgt een boeket bloemen.

Foto: video still Youtube

Iedereen bloemen, want wie jarig is trakteert”, aldus de jubilaris. “Ekdom in de Morgen bestaat vijf jaar op Radio 10. Aanstaande vrijdag vieren we deze feestelijke uitzending en iedereen die luistert maakt kans op een boeket bloemen.

Om te zorgen dat de winnaars zo lang mogelijk kunnen genieten van hun boeket krijgen ze een cadeaukaart die ze zelf op een door hun gekozen moment kunnen verzilveren.

Ekdom in de Morgen is sinds 27 augustus 2018 te horen op Radio 10. De deejay begon destijds onverwachts een week eerder om de concurrentie voor te zijn, want ook Qmusic en 3FM begonnen met een nieuwe ochtendshow.

In 2021 verlengde Ekdom zijn contract met Radio 10 met drie jaar. De afgelopen weken waren er geruchten dat de deejay over zou stappen naar Radio Veronica of Joe, maar die geruchten werden de kop ingedrukt door Paul Römer, directeur radio en tv bij Talpa, waar radio 10 onderdeel van is. [RadioWereld.NL]