Zoek
Sluit dit zoekvak.

Audify reikt audioreclameprijzen uit op 12 oktober

Stichting Audify organiseert opnieuw de audioreclameprijzen. Dit jaar zijn worden er vier Awards uitgereikt. Zo zijn er jury-awards voor beste radiocommercial, de beste podcastreclame en wordt er een award uitgereikt voor de audio-ambassadeur van het jaar.

En er is een publieksprijs, hier kunnen luisteraars stemmen op lijst met genomineerden, samengesteld door een jury van de marketingorganisatie. Om kans te maken op deze Award kunnen audioreclamemakers hun werk inzenden. Dit kan nog tot en met 15 september, de bekendmaking is op 12 oktober tijdens de Dag van de Audio.

Prijzen voor audiocreaties
Alleen audiocommercials die voor het eerst te horen waren tussen 1 oktober 2022 en 30 september 2023 mogen meedoen. Vanaf 26 september kunnen luisteraars stemmen op de lijst met genomineerden van de jury. [RadioWereld.NL]