BNR onderzoekt de werkelijke waarde van een aandeel

In het nieuwe radioprogramma ‘Doorgelicht’ neemt presentatrice Nina van Dungen samen met Jim Tehupuring de luisteraars van BNR Nieuwsradio mee in de ontstaansgeschiedenis en werkelijke waarde van een beursgenoteerd bedrijf.

Nina van den Dungen en Jim Tehupuring nemen de luisteraars in begrijpelijke taal mee onder de financiële motorkap van de onderneming. Essentiële kerngetallen, winst, omzet en schulden wegen ze tegen elkaar af.

BNR: “Dus, of je nu net begint met beleggen, een doorgewinterde belegger bent of gewoon geïnteresseerd in de wereld van beursgenoteerde bedrijven. Doorgelicht geeft je een fundamentele analyse met fun, waardoor jij alle informatie hebt om betere afwegingen te maken voor je portefeuille.

In seizoen 1 behandelen ze 25 van de 50 meest verhandelde aandelen in Nederland. De bedrijven die in seizoen 1 doorgelicht worden zijn onder andere Ahold, Apple, ABN Amro, PayPal, Tesla, Just Eat, Alibaba, ING, Air France-KLM, Randstad en Shell. ‘Doorgelicht‘ is vanaf vrijdag (8 september) wekelijks om 19.00 uur te horen op de radio bij BNR en tevens als beschikbaar podcast.

Van den Dungen presenteerde tot voor kort ‘BNR Breekt’ op vrijdagochtend. Dit programma sneuvelde onlangs vanwege bezuinigingen bij het radiostation. [RadioWereld.NL]