Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Du’ herovert eerste plaats Evergreen Toplijst van de Jaren 70

Du’ van Peter Maffay herovert de eerste plaats in de Evergreen Toplijst van de Jaren 70 van NPO Radio 5. De door luisteraars samengestelde lijst vormt de afsluiting van De Week van de Jaren 70 en is vrijdag (22 september) te horen van 6 tot 20 uur op NPO Radio 5.

Vorig jaar voerde ‘Hotel California’ van Eagles de Evergreen Toplijst van de Jaren 70 aan en daarvoor stond Maffay twee jaar bovenaan.

Op de tweede plek is dit jaar ‘One Way Wind’ van The Cats te vinden en ‘Hotel California’ staat op drie. ‘Radar Love’ van Golden Earring maakt een sprong voorwaarts: vorig jaar stond deze klassieker nog op positie negen; nu op de vierde plaats.

De top 10:
01. Du – Peter Maffay
02. One Way Wind – The Cats
03. Hotel California – Eagles
04. Radar Love – Golden Earring
05. Let It Be – The Beatles
06. Stairway To Heaven – Led Zeppelin
07. Child In Time – Deep Purple
08. Bohemian Rhapsody – Queen
09. Bridge Over Troubled Water – Simon & Garfunkel
10. The Last Resort – Eagles

De Evergreen Toplijst van de Jaren 70 kent deze keer naast een Duitstalige nummer één ook een Duits begin: de uitzending start vrijdag om 6 uur met ‘Ich Bin Wie Du’ van Marianne Rosenberg. [RadioWereld.NL]