Tom en Joe maken de overstap van Qmusic naar NPO 3FM

Tom de Graaf en Joe Stam maken de overstap van Qmusic, waar ze nu elke werkdag bij Mattie & Marieke te horen zijn, naar 3FM voor BnnVara. Ze zijn vanaf maandag 1 januari 2024 elke werkdag tussen 09:00 en 10:00 uur te horen.

Foto: 3FM / Annemieke van der Togt

Op Qmusic staat het duo bekend als Tom van de Intercom en Joe Stagiair van de show.

Ze maakten hun nieuwe avontuur bekend via de socials van 3FM en in de ochtendshow van Qmusic. Tom: “Het is stiekem altijd al een droom geweest om ooit een eigen radioprogramma te maken. En dat we daar nu de kans voor krijgen van BNNVARA, vinden we geweldig. Met onze energie en muziek bezorgen wij de luisteraars hun dagelijkse cafeïneshot.

Joe: “Het klinkt misschien cliché, maar ik heb mega veel zin om met Tom dit avontuur aan te gaan bij 3FM. Jarenlang heb ik mogen meewerken aan een radioshow en het is nu tijd om dat helemaal zelf te gaan doen. Heel spannend maar zo tof! We willen er samen met de luisteraar voor zorgen dat je het beste uit je dag haalt.

Menno de Boer, zendermanager NPO 3FM: “Het 3FM-team werkt keihard aan frisse radio met positiviteit en avontuur. Tom en Joe ademen dat en hebben bewezen een echte connectie aan te gaan met de luisteraar. Ik heb enorm veel zin om te horen hoe dit duo het verschil gaat maken op de zender.” [RadioWereld.NL]

Foto: 3FM / Annemieke van der Togt