Zo klinken de nieuwe jingles van Joe (audio)

Joe is sinds vrijdag in Nederland landelijk op de FM te beluisteren. Het is de tweede landelijke zender van DPG Media op FM naast Qmusic en de opvolger van Joe 70s & 80s, dat het afgelopen half jaar op FM in de randstad te beluisteren was. Voor de rebranding werd een nieuw jinglepakket geproduceerd door Brandy uit België.

Foto: Joe/Sander Koning

Joe brengt een uitgelezen selectie classics uit de 70s, 80s en 90s en “frisse” jingles die hopelijk ook classics zullen worden.

Het is muzikaal gebouwd rond de nieuwe slogan van Joe: “good times, great music” en bestaat uit 10 ID’s, een top of hour en vormgeving voor nieuws, weer en verkeer. Beluister hieronder een teaser met de top of hour en enkele jingles.

Momenteel is de nieuwe vormgeving alleen in Nederland bij Joe te horen. Maandag gaat het pakket on air in België.

Een demo van het nieuwe pakket is hieronder te beluisteren. [RadioWereld.NL]