Jens Timmermans weg bij Talpa Network

Jens Timmermans is sinds 1 oktober weg bij Talpa Network. De voormalig Radio 538-deejay en Business Director Radio stapt na ruim 25 jaar uit de radiowereld om trainingen voor leidinggevenden te geven. “Met de veiling van de FM frequenties achter de rug voelde ik dat ik deze mooie club met een gerust hart achter me kon laten. Sky, 538 en 10 kunnen de komende 12 jaar door met uitzenden.

Foto: video still

Timmermans kwam in 1997 binnen als medewerker technische dienst en deejay bij Radio 538. Ook vervulde hij diverse managementfuncties en leidde hij nieuwe talenten op. “Met trots kijk ik terug op mijn tijd bij ‘de radio’. Van stagiair tot Business Director Audio, van manager Broadcast & Information Technology tot DJ bij Radio 538 en van projectmanager web&app tot opleider van radio talent.

In 2017 hing hij zijn koptelefoon aan de wilgen en maakte hij zijn laatste programma op 538, om in 2021 weer even achter de microfoon van Radio Veronica te kruipen. De laatste functie die Timmermans bij Talpa vervulde was Business Director Radio waarmee hij financieel verantwoordelijk werd voor de radiozenders van Talpa Network. Deze functie is overgenomen door Ton Loohuizen, die tot juni hoofd financiën en HR bij Qmusic was. [RadioWereld.NL]