NPO Radio 2 start maandag met nieuwe Top 90s

NPO Radio 2 gaat opnieuw op zoek naar het beste nummer uit de jaren ’90. Komende maandag (9 oktober) start het landelijke publieke station met een nieuwe Top 90s. Stemmen voor de lijst kan tot en met vrijdag 6 oktober via de website van NPO Radio 2.

Foto: video still Youtube

Vorig jaar zond Radio 2 voor het eerste keer de Top 90s uit. Opmerkelijk is dat nog niet vaststaat hoeveel nummers de lijst bevat. Dit lijkt namelijk afhankelijk te zijn van hoeveel nummers er in de zendtijd passen. Vorig jaar telde de Top 90s namelijk 566 tracks.

Op de eerste plaats stond vorig jaar ‘Smells Like Teen Spirit’ van Nirvana, gevolgd door ‘Black’ van Pearl Jam en ‘November Rain’ van Guns N’ Roses.

De NPO Radio 2 Top 90s is van komende maandag tot en met vrijdag 13 oktober dagelijks tussen 9 en 20 uur te horen. [RadioWereld.NL]