Zoek
Sluit dit zoekvak.

Leo Blokhuis, Vera Siemons en Emmely de Wilt presenteren Nacht van de Popmuziek

Leo Blokhuis presenteert op zaterdag 11 november de achttiende editie van de ‘Nacht van de Popmuziek’. Dat doet hij niet meer met Matthijs van Nieuwkerk, maar met 3FM-deejay Vera Siemons en Radio 2-deejay Emmely de Wilt. Samen met de kijker gaan ze op zoek naar liveregistraties.

Foto: Elvin Boer

Drie uur lang kiezen Vera en Emmely samen met Leo hun favoriete nummers en de mooiste pareltjes uit het archief van Fenno Werkman. Natuurlijk bespreken ze ook het popjaar 2023 en lopen ze samen de belangrijkste gebeurtenissen langs.

Vera: “Ik hoop dat ik mijn voorkeur voor hedendaagse popmuziek een toevoeging kan zijn in het programma, zoals Lana Del Rey; één van mijn favoriete liveshows van dit jaar.” Emmely: “Ik hou van de nacht. Ik hou van muziek. En als je mij de kans geeft om die dingen te combineren met Vera en Leo dan ben ik er bij. Oftewel enorm veel zin in.

Ook Andrew Makkinga van Radio 2 Soul & Jazz en 3FM-deejay Justin Verkijk komen nog even langs in het vernieuwde tv-programma. De ‘Nacht van de Popmuziek‘ is te zien op zaterdag 11 november vanaf 22.45 uur bij de NTR op NPO3. [RadioWereld.NL]