Search
Close this search box.

Slam start zondag met Top 490 van de jaren 90

Slam start zondag (4 februari) met een nieuwe lijst: de Top 490 van de jaren ’90. Vijf dagen lang zet de radiozender de lekkerste hits uit dit decennium op een rij. Voor het samenstellen van de Top 490 vraagt Slam de hulp van de luisteraar, die kan stemmen via de site.

Van happy hardcore hits als Rainbow In The Sky van DJ Paul Elstak tot I Want It That Way van Backstreet Boys en van Gangsta’s Paradise van Coolio tot Wannabe van Spice Girls,” zo belooft de radiozender.

De Slam Top 490 van de jaren ’90 is vanaf zondag tot en met donderdag 8 februari dagelijks tussen 9 en 17 uur te horen. De reden dat de lijst niet op vrijdag eindigt is omdat Slam dan de MixMarathon uitzendt.

Wie overigens geen genoeg kan krijgen van de 90’s, kan de week daarop terecht bij Radio 538. [RadioWereld.NL]