Search
Close this search box.

Valentijn Top 500 vijf dagen te horen op Sky Radio

Sky Radio zet de 500 meest populaire lovesongs op een rij met een speciale hitlijst: de De Valentijn Top 500, samengesteld door het radiostation met hulp van luisteraars. De top 3 van de lijst bestaat uit de inmiddels klassiekers ‘Make You Feel My Love’ van Adele (3), ‘I Will Always Love You’ van Whitney Houston (2) en de absolute favoriet ‘Perfect’ van Ed Sheeran (1).

De lijst is vanaf zaterdag tot en met woensdag 14 februari iedere dag te horen van 09:00 uur tot 18:00 uur op Sky Radio. Voor het eerst is de lijst zo lang, want voorgaande jaren zond het station de Valentijn Top 101 uit.

Top 5 lovesongs
Phil Collins scoort goed met zijn lovesongs: hij komt als vaakst genoteerde artiest maar liefst 10 keer voorbij in de Valentijn Top 500. In de lijst is daarnaast ook veel ruimte voor verschillende genres. Van Shawn Mendes tot John Legend en BLØF, alles komt voorbij en daarbij beperkt de lijst zich niet alleen tot ballads. Tracks als ‘This Is What It Feels Like’ van Armin van Buuren ft. Travis Guthrie (19), ‘DJ Got Us Falling In Love’ van Usher (114) en ‘Despacito’ van Luis Fonsi ft. Daddy Yankee (317) bewijzen dat de liefde op meerdere manieren gevierd en bezongen kan worden.

Top 5
1. ‘Perfect’ – Ed Sheeran
2. ‘I Will Always Love You’ – Whitney Houston
3. ‘Make You Feel My Love’ – Adele
4. ‘Marry You’ – Bruno Mars
5. ‘Shallow’ – Lady Gaga & Bradley Cooper

Uunco Cerfontaine, Radio Director Sky Radio: “De Valentijn Top 500 is een hele goede en gevarieerde hitlijst geworden. Met dank aan onze luisteraars, want zij hebben de tracks uitgekozen. Echt alle genres staan erin, maar alle tracks hebben één ding gemeen; ze gaan over de liefde. En natuurlijk eindigen we op Valentijnsdag met de enige echte nummer 1, want dat is de dag van de liefde én van non-stop de beste lovesongs op Sky.” [RadioWereld.NL]