Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Lach van 10 keert terug: Radio 10 op zoek naar Meest Aanstekelijke Lach van Nederland

Radio 10 start met een nieuwe editie van ‘De Lach van 10’. Vanaf maandag 13 mei kan er weer geraden worden van welk bekend persoon de lach is. Voor die tijd gaat Radio 10 op zoek naar de Meest Aanstekelijke Lach van Nederland.

Foto: video still Youtube

Lex Gaarthuis en Luuk van den Braak zijn afgelopen maandag, als opwarming voor de Lach van 10, gestart met de zoektocht naar de persoon met de Meest Aanstekelijke Lach van Nederland.

Dus ken jij of ben jij iemand die giert als Gerard Joling, waarbij iedereen begint mee te lachen als jij begint te lachen? Laat het weten via Radio10.nl”, aldus Gaarthuis. De winnaar lacht het laatst en gaat naar huis met De Lach van 10 Award en 2000 euro.

De Lach van 10 wordt vanaf 13 mei weer drie weken lang weer elke werkdag gespeeld op Radio 10. In het weekend maken luisteraars kans op een Joker, waarmee ze een extra kans krijgen om te winnen.

Vorig jaar won Carola de jackpot van 15.800 euro door de lach van Flemming te raden. De lach van Koen Wauters leverde Ysatis maar liefst 25.000 euro op. [RadioWereld.NL]