Zoek
Sluit dit zoekvak.

Donderdag weer volop aandacht voor Alpe d’HuZes op Radio 10

Radio 10 besteedt ook dit jaar weer samen met SBS6 de hele dag aandacht voor de benefietactie Alpe d’HuZes. Donderdag (6 juni) beklimmen duizenden Nederlanders in Frankrijk de beroemde bergtop Alpe d’Huez om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Foto: Marco van Ammers

Op Radio 10 zijn de hele dag sfeerreportages en ontroerende verhalen van deelnemers te horen. Van 10.00 uur tot 17.45 uur is de Alpe d’Huzes live te volgen op SBS6. Onder andere Noa Vahle, Johnny de Mol, Roxane Knetemann en Manuel Venderbos doen verslag van het evenement.

Duo’s van Talpa-gezichten en onbekende deelnemers
Johnny de Mol, Leo Alkemade, Dennis van der Geest, Leontien van Moorsel, Winston Gerschtanowitz, Dyantha Brooks, Ronald Molendijk, Roxane Knetemann en Manuel Venderbos beklimmen deze keer namens Talpa Network, eigenaar van Radio 10 en SBS6, de berg, ieder samen met een deelnemer die zelf een dierbare verloren heeft aan kanker of zelf ziek is (geweest). Met maar één doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor een beter leven met en na deze ziekte.

’s Avonds rond 19.45 uur wordt live op Radio 10 bekendgemaakt hoeveel geld er is opgehaald met de actie. Daarnaast maken Noa en Johnny in de uitzending van De Oranjezomer op SBS6 eveneens bekend hoeveel geld er is opgehaald. [RadioWereld.NL]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *