Zoeken
Sluit dit zoekvak.

NYC: Carolina Bermudez en Greg T weg uit de ochtend van KTU

Er is na bijna vijf jaar een einde gekomen aan de ochtendshow van Carolina Bermudez en Greg ‘T’ Tyndorf op de dancezender 103.5 (W)KTU in New York City. Wat de reden is voor het stoppen en of het een beslissing van de zender of de deejays is geweest, is onbekend.

Bermudez was sinds 2014 in de ochtend op KTU te horen. Eerst naast Paul ‘Cubby’ Bryant, maar sinds oktober 2019 maakte ze de ochtendshow samen met haar voormalige Z100-ochtendcollega Tyndorf.

Sinds deze week ontbreekt duo echter op de radio. In plaats hiervan zijn nu tijdelijk weekenddeejays Astra Viola en Steve Bartel te horen, die telkens om de beurt een spreek verzorgen in een muziek intensieve ochtendshow. Ook zijn Bermudez en Tyndorf van de site van KTU verwijderd.

Opvallend is dat beide deejays op hun socials zwijgen over het plotselinge vertrek. Tegenover ‘Radio and Music Pros’ bevestigt KTU het vertrek. “We bedanken Carolina en Greg T voor al hun inzet voor WKTU en New York en wensen beiden succes met hun volgende stap.

Over Hoe KTU de ochtend in de toekomst gaat vullen is nog onduidelijk. [RadioWereld.NL]