Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Boom Room viert 10-jarig jubileum op Slam

‘The Boom Room’, het House en Techno programma van Slam, bestaat 10 jaar. Gijs Alkemade ontvangt al een decennium lang elke zaterdagavond de grootste house- en techno-artiesten uit binnen- en buitenland.

Foto: video still Youtube

Ik ben heel trots op wat we de afgelopen tien jaar neergezet hebben om een begrip te worden in de house- en technoscene”, zegt Alkemade. “Voor veel dj’s is het fijn thuiskomen. We kunnen dus met recht zeggen dat we al 10 jaar ‘linksvoor’ staan. Want dat is voor mij de beste plek op het feestje.

The Boom Room bestaat sinds 7 juni 2014 en heeft bijgedragen aan de doorbraak van diverse opkomende dj’s, zoals Reinier Zonneveld. In maart vierde het programma zijn 500e uitzending.

Zaterdag wordt het 10-jarig jubileum vanaf 20 uur gevierd op Slam, met vanaf 22 uur een set van Anamē opgenomen op Colorado Charlie, waar het programma vorige week live vanuit uitzond. Vanaf 23 uur is Sole Dosi vanuit Milaan te horen.

Ook de komende weken wordt het 10-jarig jubileum van The Boom Room nog gevierd. Op 15 juni zendt het programma uit vanaf Mystic Garden, met dj’s als Olympe, Space92 en Georgia Angiuli. Op 29 juni wordt vier uur van de set van dj Colyn live uitgezonden vanaf Thuishaven in Amsterdam. [RadioWereld.NL]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *