Zoek
Sluit dit zoekvak.

DiCaprio klaagt aanvalster aan

Leonardo DiCaprio heeft een aanklacht ingediend tegen de vrouw die hem vrijdag met een glazen voorwerp aanviel. De acteur liep een fikse wond aan het hoofd op.

Leonardo DiCaprio heeft een aanklacht ingediend tegen de vrouw die hem vrijdag met een glazen voorwerp aanviel. De acteur, die een feestje van Rick Salomon in Hollywood bezocht, liep een fikse wond aan het hoofd op.

DiCaprio heeft maandagmiddag contact opgenomen met de politie in Los Angeles. De ‘Titanic’ ster verklaarde dat hij was aangevallen met een dodelijk wapen. Hij zei dat zijn verwondingen meerdere hechtingen nodig hadden. Dit zeiden de autoriteiten dinsdag. Op dit moment wordt de zaak onderzocht.

DiCaprio was op een privé-feestje van Salomon, de ex-vriend van Paris Hilton, toen hij vrijdagochtend vier uur door de vrouw werd verrast. “Toen hij het feestje verliet, werd Leo aangevallen door de indringster. Ze was al meerdere malen verzocht het terrein te verlaten. De vrouw raakte hem met een glazen object, voordat ooggetuigen haar konden insluiten”, vertelde de publiciteitsagent van DiCaprio vorige week.

[Novum]