Jan Smit verkiest mooie vrouw boven mooie auto

Als Jan Smit moet kiezen tussen een mooie auto en een mooie vrouw gaat hij voor het laatste. Dat zegt de Volendamse zanger in een interview met Televizier.

Als Jan Smit moet kiezen tussen een mooie auto en een mooie vrouw gaat hij voor het laatste. Dat zegt de zanger in een interview met Televizier. Wel vindt de zanger dat de twee veel overeenkomsten vertonen. “Beide kosten klauwen met geld in onderhoud, maar daar staat tegenover dat ik er veel plezier aan kan beleven.”

“Realistisch gezien heb je niets aan een mooie auto”, zegt de Volendamse zanger. Toch rijdt hij zelf in een BMW. “Dat is puur omdat ik een degelijke auto moet hebben, en een beetje knap voor de dag wil komen.” Smit vindt vooral zijn navigatiesysteem handig. “Dat stopt met praten als ik hem uitzet. Dat zou bij een vrouw ook moeten kunnen.”

[Novum]