Zoek
Sluit dit zoekvak.

Iedereen wil Mariah Carey als model

Zangeres Mariah Carey is ‘hot’ in de modellenwereld. Zij staat op het punt om als model in de voetsporen te treden van haar collega Jennifer Lopez.

Zangeres Mariah Carey is ‘hot’ in de modellenwereld. Ze staat op het punt in de voetsporen te treden van haar collega’s Jennifer Lopez en Avril Lavigne. Dat meldt de Britse krant The Sun. De bijna 36-jarige artieste is door verschillende modehuizen benaderd om als model te fungeren. De ster viel de afgelopen maanden negen kilo af na het volgen van een streng dieet.

Carey heeft met haar rondingen een lichaam waar miljoenen vrouwen een moord voor zouden doen. Haar woordvoerder beaamde de carrièremove van de zangeres. “Tot voor kort was het iets wat ze niet wilde doen, maar het lijkt er op dat de tijd nu rijp is. Er zitten aardig wat modebedrijven achter haar aan en we zijn in onderhandeling”, zei hij tegen The Sun.

De artieste heeft volgens de geruchten momenteel een aanbieding in beraad van het merk Louis Vuitton. Zij liet daar onlangs haar gezicht zien toen zij de videoclip voor haar nieuwe single aan het opnemen was in een Parijse vestiging van het merk.

[Novum]