Search
Close this search box.

Bonnie wil Viola Holt als biografe

Bonnie St. Claire wil dat Viola Holt haar biografie schrijft, meldt Shownieuws. De BN’ers zijn hartsvriendinnen. Het is nog niet bekend of Holt akkoord gaat.

Bonnie St. Claire wil dat Viola Holt haar biografie schrijft. Dat meldt het televisieprogramma Shownieuws donderdag. De BN’ers zijn hartsvriendinnen. Het is nog niet bekend of Holt op het aanbod ingaat. Zij heeft ervaring met schrijven. Zo schreef ze columns voor NRC Handelsblad en Algemeen Dagblad.

De 56-jarige zangeres werd in 1967 ontdekt door zanger Peter Koelewijn, die haar een platencontract aanbood. Halverwege de jaren zeventig besloot de blondine zich op een Nederlandstalige repertoire te storten. Met ‘Dokter Bernhard’, ‘Pierrot’ en ‘Bonnie kom je buiten spelen’ scoorde zij vervolgens hits.

In 2003 werd St. Claire aan de kant gezet door haar management. Zij zou dronken zijn verschenen in de radiostudio van Giel Beelen. De laatste jaren deed de zangeres mee aan realityshows op televisie, zoals ‘Bobo’s in the bush’ en ‘Hotel Big Brother’. In het laatste programma was zij samen met Holt te zien.

[Novum]