Zoek
Sluit dit zoekvak.

Klasgenoten komt terug op tv

Het televisieprogramma Klasgenoten komt terug. Productiemaatschappij Endemol voert gesprekken met een televisiezender om te bezien of er interesse is.

Het televisieprogramma Klasgenoten komt terug. Dat heeft Endemol dinsdag bekendgemaakt. De productiemaatschappij voert gesprekken met een televisiezender om te bezien of er interesse is. Endemol wil niet bekendmaken met welke zender de gespekken worden gevoerd.

Het is nog niet duidelijk wie de nieuwe editie van Klasgenoten gaat presenteren. Het televisieprogramma, waarin een bekende Nederlander samen met de oud-leerlingen van zijn favoriete schoolklas op het verleden terugkijkt, werd in 1986 voor het eerst uitgezonden. Koos Postema was de presentator. Behalve één seizoen met Viola Holt als gastvrouw leidde Postema alle afleveringen. In 1999 werd de laatste aflevering uitgezonden.

[Novum]