Search
Close this search box.

Katie Melua covert Beatles-nummer

Katie Melua heeft een cover van het Beatles-nummer ‘Lucy in the sky with diamonds’ opgenomen. Het nummer werd uitgevoerd in de beroemde Abbey Road Studios.

Katie Melua heeft een cover van het Beatles-nummer ‘Lucy in the sky with diamonds’ opgenomen. Dat meldt haar Nederlandse boekingskantoor. Het nummer werd dit jaar tijdens een speciale radio-uitzending uitgevoerd in de Abbey Road Studios in Londen. In deze studio namen The Beatles ook een groot aantal platen op.

De Beatles-cover staat als bonustrack op de nieuwe single van de 21-jarige zangeres, getiteld ‘It’s only pain’. Het nummer is live opgenomen tijdens een concert in New York en wordt op 8 september in Nederland uitgebracht.

Van Melua’s tweede cd ‘Piece by piece’ ligt op 22 september een speciale editie in de winkels. De luxe versie bevat naast de oorspronkelijke cd een bonus-dvd. Daarop staat onder meer een tachtig minuten durende documentaire over de zangeres.

Wereldwijd heeft Katie Melua meer dan zes miljoen platen verkocht. Haar hitsingle ‘Nine million bicycles’ haalde de tweede plaats in de Top 40. ‘Piece by piece’ stond op de hoogste positie in de Album Top 100.

[Novum]