Search
Close this search box.

Kevin wil romantische bustocht met Britney

Kevin Federline wil Britney Spears meenemen op een romantische bustocht door de VS. De rapper ziet graag dat zijn vrouw met hem meegaat tijdens zijn tournee.

Kevin Federline wil Britney Spears meenemen op een romantische bustocht door de Verenigde Staten. De nieuwbakken rapper ziet graag dat zijn vrouw met hem meegaat tijdens de tournee ter promotie van zijn debuutalbum. Dat meldt de Britse krant The Sun.

De 28-jarige Federline vertelt in de tabloid dat hij zijn hele gezin wil meenemen op zijn tournee. “Ik wil iedereen bij me hebben.” Federline en Spears hebben een zoontje, de elf maanden oude Sean Preston, en verwachten dit najaar hun tweede kind. De zanger hoopt met de gezamenlijke trip ook zijn relatie nieuw leven in te blazen. “Het is een tijd geleden dat we samen zijn weggeweest.”

Federline laat zijn nieuwe single ‘Lose control’ voor het eerst live voor een breed publiek horen tijdens de uitreiking van de Amerikaanse Teen Choice Awards op 20 augustus. Het is nog niet duidelijk wanneer zijn album ‘Playing with fire’ verschijnt.

[Novum]