Search
Close this search box.

Duizendste concert Bløf is uitverkocht

Het jubileumconcert van Bløf is uitverkocht. Vijftienduizend mensen kochten een kaartje voor het duizendste optreden dat de band zaterdag in Spaarnwoude geeft.

Voor het jubileumconcert van Bløf zijn alle vijftienduizend kaartjes al verkocht. Dat maakt concertorganisator A&A Concerts vrijdag bekend. De vierkoppige Zeeuwse popgroep staat zaterdag in Spaarnwoude voor de duizendste keer op het podium. Dat wordt op speciale wijze gevierd. Zo heeft de band gastmuzikanten als Omar Faruk en Fernando Lameirinhas uitgenodigd.

In een reactie laat Bløf weten trots te zijn op het duizendste optreden. “We wilde het groots aanpakken, op een mooie locatie waar we nooit eerder gespeeld hebben. Je doet ten slotte maar één keer je duizendste optreden.”

Bløf brak in 1998 door met het nummer ‘Liefs uit Londen’. In 2004 scoorde de band een nummer 1-hit met ‘Holiday in Spain’, opgenomen met de Amerikaanse formatie Counting Crows. Dit jaar bracht de groep de cd ‘Umoja’ uit met dertien nummers die in dertien landen met behulp van lokale artiesten werden opgenomen.

[Novum]