Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nep-Jims actief op internet

Jim Bakkum waarschuwt zijn fans voor oplichters die zich op profielpagina’s op internet voor hem uitgeven. “Dat er iemand is die dat doet, vind ik best triest.”

Jim Bakkum waarschuwt zijn fans voor oplichters die zich op profielpagina’s op internet voor hem uitgeven. De finalist van Idols ontmoet regelmatig mensen die zeggen op internet contact met hem te hebben gehad, terwijl daarvan geen sprake is.

“Laatst bij de signeersessie in Rotterdam kwam er een jonge vrouw naar mij toe met het idee dat ze mij op de profielpagina MySpace had ontmoet, en dat wij heel veel gemaild hadden”, vertelt Jim op zijn website. Maar dat was niet het geval. Ook van andere vreemden hoort Jim de laatste tijd vaker kreten als ‘Ja, ik ben diegene van MySpace’ of ‘Ik heb heel veel mailtjes van je gehad’.

“Dat er iemand is die dat doet, vind ik best wel triest”, oordeelt de 19-jarige zanger. Bovendien vindt hij het zielig voor de mensen die het waanidee hebben dat ze met hem mailen. “Dus laat je niet voor de gek houden.”

[Novum]