Search
Close this search box.

Sandra Bullock eist informatie over stalker

Sandra Bullock wil op de hoogte blijven van het doen en laten van haar stalker. Ze wil worden ingelicht als hij uit de psychiatrische kliniek komt waar hij zit.

(Novum/AP) – Sandra Bullock heeft een rechtszaak aangespannen tegen de instelling voor psychische gezondheidszorg van de staat Californië. De 42-jarige actrice wil hiermee bereiken dat ze wordt ingelicht als de man die haar zou hebben gestalkt wordt vrijgelaten uit de psychiatrische inrichting waar hij verblijft.

De 37-jarige stalker moet sinds 2003 op minimaal 180 meter afstand van de actrice blijven. Het verbod is in juni verlengd tot 2009. De man zou Bullock hebben gevolgd, haar e-mails en faxen hebben gestuurd en berichten op haar antwoordapparaat en dat van haar familie hebben achtergelaten.

De stalker liet zich vlak voor het straatverbod in 2003 vrijwillig opnemen in een psychiatrische kliniek. Volgens de advocaat van Bullock is de kliniek van plan hem binnenkort negentig dagen met verlof te laten gaan. Als dat gebeurt, wil de actrice het weten.

[Novum]