Zoek
Sluit dit zoekvak.

Patty Brard trouwt in feestweek

Patty Brard trouwt op zaterdag 24 maart met rchitect Antoine van de Vijver. De reden is dat de verjaardagen van de twee tortelduifjes op 23 en 25 maart zijn.

Patty Brard heeft een nieuwe huwelijksdatum bekendgemaakt. Op zaterdag 24 maart trouwt de 51-jarige diva met architect Antoine van de Vijver. Reden is dat de verjaardagen van de twee tortelduifjes op 23 en 25 maart zijn. “Niet zo gek, toch?”, schrijft Brard woensdag in haar column in Weekend.

In juni stelde Patty haar huwelijk uit, omdat ze het te druk had met de reünie van meidengroep Luv’. Aanvankelijk zouden Patty en Antoine elkaar het jawoord geven op 4 september, precies een jaar na hun eerste ontmoeting. Patty was eerder getrouwd met televisiepresentator Ron Brandsteder, platenproducer Carlo Nasi en zanger René Muthert.

Woensdag maakte het management van Luv’ bekend dat de damesgroep doorgaat met optreden. Aanvankelijk hadden Patty, José en Marga besloten om de reünie niet langer dan een jaar te laten duren. Vanwege hun succes en het plezier dat ze aan optreden beleven, blijven ze ook na 1 januari op de bühne staan.

[Novum]