Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Beckham mocht van Real Madrid niet naar huwelijk

David Beckham kont niet bij het huwelijk Tom Cruise en Katie Holmes zijn. Hij werd teruggeroepen door Real Madrid om te trainen.

(Novum/AP) – Het leven van een voetballer gaat niet over rozen. David Beckham was zaterdag niet aanwezig bij het huwelijk van zijn goede vrienden Tom Cruise en Katie Holmes, omdat hij was teruggeroepen door zijn club Real Madrid. Vrijdag was hij wel aanwezig bij het diner voorafgaand aan de bruiloft, maar tijdens de ceremonie zelf moest hij verstek laten gaan.

De 31-jarige Beckham, die geblesseerd is aan zijn knie, zat zaterdag op de bank tijdens de wedstrijd van Real Madrid tegen Racing Santander. Zijn vrouw Victoria nam daarop haar zus Louise mee naar de huwelijksplechtigheid. Naast Victoria Beckham waren er ook andere sterren, zoals Will Smith, Jim Carrey en Jennifer Lopez aanwezig bij het huwelijk van Cruise en Holmes. Zij trouwden zaterdag in het Italiaanse middeleeuwse stadje Bracciano, net buiten Rome.

[Novum]