Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Brad en Angelina op de motor door Vietnam

Brad Pitt en Angelina Jolie zijn gespot in de Vietnamese stad Ho Chi Minh, waar zij op de motor doorheen reden. Ze vierden de Amerikaanse feestdag Thanksgiving.

(Novum/AP) – Brad Pitt en Angelina Jolie zijn gespot in de Vietnamese stad Ho Chi Minh, waar zij op de motor doorheen reden. Het Hollywood-koppel heeft de Amerikaanse feestdag Thanksgiving gevierd in de grootste stad van Vietnam. De filmsterren, die vrij onbekend zijn in het Aziatische land, onderbraken de opnamen van de film ‘A mighty heart’ in India.

Pitt en Jolie hebben een heus mediacircus veroorzaakt in India. De 31-jarige Jolie speelt in de film de weduwe van de Amerikaanse journalist Daniel Pearl, die in 2002 is ontvoerd en vermoord door Islamitische militanten in Pakistan. De 42-jarige Pitt is producer van de film, die volgend jaar in de bioscopen gaat draaien.

Een lokale krant meldde dat Pitt en Jolie genoten van hun bezoek aan de voormalige Zuid-Vietnamese hoofdstad. Een Vietnamese reporter vroeg Pitt of het niet moeilijk was om door de nauwe straatjes te manoeuvreren. “Dat was geen probleem”, zei de acteur glimlachend.

[Novum]