Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Britney en Paris maken nachtleven onveilig

Na een paar keer stappen met Paris is Britney los. De twee waren eerder deze week zelfs zo heftig aan het feesten dat de politie er aan te pas moest komen.

Na een paar keer stappen met Paris Hilton is Britney Spears helemaal los. De blondines waren eerder deze week zelfs zo heftig aan het feesten dat de politie er aan te pas moest komen. Dat meldt entertainmentsite TMZ.

De 25-jarige Paris en de 24-jarige Britney besloten na een avondje stappen hun gefeest voort te zetten in het huis van Paris. Daarbij stond de muziek zó hard dat de buren de politie inschakelden. Een filmpje van het incident is te zien op TMZ.

Spears en Hilton werden in het weekeinde ook al samen gefotografeerd toen ze de bloemetjes buiten zetten in Las Vegas. Hilton zou Britney over haar verdriet van de scheiding van Kevin Federline heen willen helpen. Volgens The Sun waren de twee zo aangeschoten dat Spears in een nachtclub haar broek uittrok en rondliep in haar panty.

[Novum]